After

Studio City Makeover

 

 

A family in Studio City wanted to transform their front corner lot from high water usage lawn to drought tolerant contemporary and their little used backyard into a usable dining/entertaining area.  Our design incorporated a river bed Zen look both in front and back.  The rear yard went from a small shady yard to a modern open dining area bordered by drought tolerant planters and landscape.  

gld, greenscape, landscape, design, andrew epstein
gld, greenscape, landscape, design, andrew epstein
gld, greenscape, landscape, design, andrew epstein

Before

Before

Before

GLD - Greenscape Landscape + Design GLD, greenscape, landscape, design, Andrew Epstein, Los Angeles

Andrew Epstein, Designer

Studio City, CA  91604

andrewepp1956@gmail.com

(818) 497-4679

BOH_US_Service_Frame_2016.jpg
BOH_US_Service_Frame_2017.jpg
BOH_US_Service_Frame_2018.jpg
BOH19_Service.jpg
images.png
  • GLD Facebook